Meditacijski nasveti
Kako pogledati v prihodnost z meditacijo
December 18, 2017
0

Kako pogledati v prihodnost

Vsak v sebi nosi neko radovednost, kako bo, kako kaže za naprej, ali se lotiti novega projekta, je že čas za nov korak v življenju, itd. Zato je dobro, da znate tudi sami pogledati ali začutiti, katera želja ali ideja je prava za vas. V povezavi s katero željo ali idejo se pri vas nekaj zgodi. Hkrati pa vidite tisto, kar ni v skladu z namenom vaše Duše in kar lažje spustite.

Zanimalo vas bo tudi: Zakaj je vedeževanje koristno?

Kako pogledati v prihodnost z meditacijo in kdaj, lahko preberete spodaj.

Redne meditacije vam odprejo prostore zgoraj, zato postanete bolj tenkočutni, zaznate razne nianse v energijah in bolje slišite svojo Dušo in svojo intuicijo(1). Kot bi natrenirali mišico, ki vam daje jasnost. Že s tem, ko gradite zgornji prostor in se ga zavedate, se ta prostor prečisti. V začetku mogoče odgovori še ne bodo dovolj jasni, to pa zato, ker si še ne boste zaupali oz. ker vas bodo vodili še stari vzorci in pričakovanja. Zase dejansko najtežje vidite nekaj na novo, lažje to naredite za koga drugega, takrat ko niste čustveno vpleteni.

Kako  pogledati v prihodnost z meditacijo? vedeževanje z meditacijo

Ob spremembah, oz. kako se odločiti, ko jih morate sprejeti, takrat veliko razmišljate, tehtate, kaj je boljše ali kam vas bolj vleče. Kaj je prav. Če se pred »razmišljanjem« o tem zgoraj povežete v energije in začutite, koliko je zgoraj podpore, če izberete prvo ali drugo stvar. Seveda lahko izbirate med več variantami. Podporo lahko začutite kot Svetlobo, močnejši pretok, povečanje prostora, itd. Občutek bo prijeten, lahkoten, pozitiven. Tam kjer ni podpore, so energije težje, trše, lahko vas tudi na fizičnem telesu pritisne oz. fizično zaboli. Če greste na ta način večkrat gledat, kaj se zgodi zgoraj, se lahko energija spremeni, ker ste se spremenili tudi sami in vaš pogled na celo situacijo.

Kako se tega lotiti?

Sedete v meditacijsko pozo, drža je poravnana. Z zavedanjem greste na področje tretjega očesa in po notranjem kanalu potujete navzgor, do svoje najvišje točke. V najvišji točki naredite priklic energij, nato pa prosite energije, da vam pomagajo začutiti, koliko podpore se odpira za pot 1 ali projekt 1, ipd. V čutenju tega ostanite vsaj 5 minut. Nato prosite, da se pokaže, koliko podpore je za pot 2 ali projekt 2, ipd.

pogled v prihodnost

Če imate prijateljico, ki tudi meditira in si tudi sicer zaupata, lahko druga drugi pogledata, kakšna podpora se odpira. Postopek je enak, ne glede na to, ali delate sami ali v dvoje.

Ko tako zožite možnosti, se vsak dan znova povežete s podpornimi energijami, da se želja realizira v najkrajšem možnem času.

The following two tabs change content below.

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.