Zakaj je dobra meditacija pred službo, dnevnimi opravki
November 16, 2017
0

Zakaj je dobra meditacija je veliko teorij in tudi dokazanih dejstev. Zato iz katerega koli vzroka se za meditacijo odločite je OK. Jaz sem se z meditacijo začela ukvarjati po tem, ko sem začela energijsko redno delati. Saj je za vse, ki se ukvarjajo z energijskim delom to osnova. Z meditacijo okrepite svoje notranje prostore, več energije steče skozi vas in bolj ste energijsko stabilni..

vodena meditacijaZakaj je dobra redna meditacija:

  • Okrepi vaš notranji prostor,
  • Zmanjša negativni vpliv okolice,
  • Pomaga pri boljšem čutenju sebe
  • Lažje zaznate dogaja v okolici
  • Dobite nove ideje
  • Več podpornih energij  steče skozi vas, bolj ste v toku in več jih lahko sprejmete zase.
  • Več miru je v vas

Ljudje s katerimi se srečate, so lahko močni v plus, v Svetlobi in tudi v minus v temi.

Verjetno vsi poznate situacijo, ko se po pogovoru z določeno osebo počutite zelo slabo, kot bi vas nekaj odrezalo, pokrilo, kljub temu, da ste bili prej fit, polni zagona, se to spremeni v trenutku. Če bi vi ob srečanju s tako osebo ostali pri sebi, pripeti zgoraj, čutili Svetlobo nad glavo in se zavedali nog, stika z zemljo in prostorov navzdol se to ne bi zgodilo ali pa bi to občutili manj.

Kako ostati v svojih energijah?

Ko čutimo, da se že dogaja nekaj slabega, negativnega, se sami težko obdržimo nad vodo. Zato je koristno, da se na naporni dan v službi pripravite že doma zjutraj (1).

Če vas skrbi sestanek, določeno srečanje, lahko tudi obisk pri zdravniku pa  prej v pisarni ali avtu. To vam vzame samo nekaj minut, boste pa zato veliko bolj jasni, zbrani, prisotni.

Kaj z meditacijo dosežete?

Vedno, ko živite v stiku s svojo Dušo, s seboj, je zraven vas ogromno podpornih energij, ki vas pri vaši poti podpirajo, pomagajo, da se stresne situacije hitreje razrešijo ali pa do njih sploh ne pride. Tudi, če se teh povezav ne zavedamo, energije tečejo. Če pa damo pozornost na povezavo, jo zavestno sprejemamo se ta pretok še poveča in vam prinese še veliko več podpore.

Zakaj je dobra meditacija

.

Torej že takoj zjutraj(2): Poravnajte držo, začutite prostor nad glavo, koliko Svetlobe je za vas v njem in hvaležnost tej Svetlobi za podporo in vodstvo. Nato to spustite po notranjem kanalu navzdol, počasi, da se prizemlji globoko v zemljo. Na koncu začutite fizično telo, hkrati prostor zgoraj, prostor pod nogami in začnete dan.

 

.

The following two tabs change content below.
Mateja Cvetko

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.