Meditacijski nasveti
Meditacija za opuščanje starih energij, ko želite napredek
December 27, 2017
0

Novo leto predstavlja nove začetke, vendar se lahko včasih preveč oklepate starih vzorcev ali starih prepričanj in zato ne morete iti naprej ter sprejeti novih energij, ki čakajo na vas. Meditacija za opuščanje starih energij, ko želite napredek, vam bo pri tem pomagala. Z njo boste ozavestili tisto, česar ne izpustite in na čemer je potrebno delati.

Meditacija za opuščanje starih energij

Ko boste delali to meditacijo, je veliko verjetnosti, da vas bodo začele motiti tudi stvari v stanovanju, vašem domu, ki jih do sedaj niste zmogli vreči stran (2). Vam pa zadržujejo staro energijo in preprečujejo, da zares naredite korak naprej v vašem življenju. Zdaj boste navlako lažje vrgli stran. V praznem, »novem« prostoru boste lažje zadihali na novo.

Kaj je tisto, kar preprečuje spremembe?

Preden se lotite meditacije, je dobro, da na hitro naredite pregled, kaj želite spremeniti (1, da se vedno ustavite na pol poti oz. kaj je tisto, kar vas navadno ustavi – to je lahko posebno področje v življenju ali odnos, ki vas bremeni. Tisto področje, ki ga želite v tem trenutku spremeniti, pogledate posebej,  da ugotovite, koliko starih energij vas v povezavi z njim,  še drži nazaj.

Več: Brezplačno vedeževanje z Žepno šlogarco

opustitev starih energij

Pri tej meditaciji dajte še posebno pozornost na povezavo z vašo Dušo. Da vam njena energija pomaga sprostiti vse, kar ni več v skladu z njo, vse, česar z vidika vaše Duše ne potrebujete več. Lahko tudi definirate, da vam pomaga sprostiti vso sivo energijo.

Meditacija za opuščanje starih energij

Sedete v miren prostor, nekajkrat globoko vdihnete in izdihnete, da se sprostite, poravnate držo in zaprete oči.

Z zavedanjem greste navznoter med obrvmi in po notranjem kanalu navzgor; čutite, kako vam energije pri tem pomagajo. Ko pridete do najvišje točke, naredite priklic energij. Prosite svojo Dušo, svoje vodnike, Duhovne pomočnike, za sprostitev vseh starih energij in vsega, kar vas ovira, da napredujete v življenju. Te energije, ki se zgoraj zgostijo, prosite, da stečejo po vašem notranjem kanalu navzdol in prečistijo vsako čakro posebej vse sivine in vseh blokad, ki vam preprečujejo sprejeti novo, plus, ljubezen, torej tisto, česar želite v vašem življenju več.

Stare energije

Tam, kjer se ta zdravilna energija, ki teče od zgoraj navzdol, ustavi, ostanite dlje časa, pomagajte z dihanjem, prosite, da se pokaže, kaj je tisto, kar tam pretok zapira.

Ko energije stečejo, oz. začutite, da se je večina starih energij sprostila, prosite, da zdravljenje poteka še naprej, visoko zgoraj pa se energijam zahvalite.

To meditacijo naredite sedaj, ob koncu leta večkrat – naslednji teden napišem, kako sprejeti ves plus, ki nam ga novo leto prinaša.

Lepe praznike!

The following two tabs change content below.

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.