Nov začetek, kako začeti optimalno
January 11, 2018
0

Pogledali bomo, kako vzeti vso podporo, ki je za vas v energija za nov začetek, kako začeti optimalno. Ko nekaj začnete na novo, in to naredite s podporo naše Duše, je zadaj ogromno energije in podpore. Pomaga vam, da jasno vidite, kaj je potrebno narediti, katere poti so prave in katere na vašo pot pripeljejo prave ljudi, ki vam pri novih začetkih pomagajo.

Nov začetek

Kaj so novi začetki

Nov začetek je novo leto, rojstni dan, nova služba ali projekt, ki ga začenjate; tudi novi partner, ki ga spoznate, je začetek nečesa novega(1).

Okrog novega leta so na Zemlji zelo močne energije, ki vam pomagajo najprej, da pogledate vase, da se ne ukvarjate z okolico in da pri sebi opuščate vse, kar ste v preteklem letu prerasli in sprejemate podporo za novo, ki se odpira za vas.

osebni nov začetek

Rojstni dan je kot osebno novo leto. Takrat vam je na voljo vsa podpora za spremembe, ki si jih želite. V tem času je pomembno, da se spomnite na podporo, ki prihaja samo za vas, jo začutite in vzamete vse, kar se odpira za vas. Kljub načrtovanem praznovanju najdete nekaj časa samo zase, brez alkohola. Naredite osebno inventuro in prosite vašo Dušo, da vas vodi po vaši poti naprej in vam pomaga sprejeti ves plus, ki se odpira za vas.

Vsaka nova ideja ima podporo zgoraj, v začetku se tega še zavedate in to vas vodi naprej. Čez čas pa na to pozabite in vas vodijo druge energije, ki so lahko sistemi, strahovi, negativni vplivi okolice,… Zato je nujno, da se vsaj občasno povežete s podporno izvorno energijo. In iz nje pogledate, kje je vaš projekt, posel, koliko je podpore za spremembe v plus.

Sprejemanje podpore za nov začetek

Da lahko začutite, koliko je podpore za novo, morate najprej izpustiti staro, da imajo nove energije, ki vam pomagajo naprej, kam sesti. To lahko storite z meditacijo za opuščanje starega. Ko ste izpustili vse, ostanete v meditacijski drži z zaprtimi očmi in visoko zgoraj začutite koliko podpornih energij in Svetlobe je tam za vas. Prosite vašo Dušo, da vam pomaga vzeti vse, da boste lahko šli naprej z ljubeznijo, mehkobo in vodstvom, ki se odpira za vas. Ko začnete to sprejemati, steče ta energija po notranjem kanalu navzdol, lahko kot slap, kot dež in polni vse, kar je sedaj prazno, ker ste spustili staro. Energijam dovolite, da tečejo, vi pa sprejemate. Šele ko začutite, da je pretok manjši, se zahvalite energijam za vse, kar so vam prinesle in z meditacijo zaključite.

 nov začetek rasti

V začetku delate to v meditacijski pozi. Ko boste energije lažje začutili, se lahko tej podpori odprete vsak večer in vzamete vse. Sedaj ob novem letu lahko na ta način pogledate koliko podpore je za vsako željo, ki jo imate, kar bo pomagalo pri realizaciji. Dokler se želja ne uresniči.

To leto, ki se začenja, pa naj bo polno veselja, zadovoljstva in mehkih energij.

The following two tabs change content below.

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.

Latest posts by Mateja Cvetko (see all)