Kako zaživeti v obilju in sprejeti ves potencial
January 18, 2018
0

Vsi si želite živeti polno, zadovoljno, brez prevelikega stresa. Čeprav mnogi pravijo da je zdravje vse in, da je temelj, kar je v veliki meri res, brez financ, občutka varnosti vseeno ne gre. Kako zaživeti v obilju in sprejeti ves potencial, ki je za nas v energijah?

kako zaživeti v obilju

Z obiljem je povezana korenska čakra, ta je prva in se kot prva tudi razvije. Povezana je z občutkom varnosti, realizacijo, prizemljenostjo, da ste tukaj in sedaj. Ko je ta čakra odprta, močna, stabilna, se vam sproti odpirajo možnosti za zaslužek, denar prihaja sproti, nimate strahov na to temo. Če pa so vas vzgajali, da je denar umazan, da imajo dovolj denarja samo lopovi, da je materialno slabo, se je to prilepilo na vašo korensko čakro in vam zaprlo pretok.  V tem primeru lahko imate strahove na to temo, vaši dogovori se v zadnjem trenutku razdrejo, pogosto komaj shajate. (1)

Slabše delovanje korenske čakre Živeti v obilju

Slabše delovanje korenske čakre ni povezano samo s financami ampak tudi na sploh s slabšim počutjem, manJkom energije, slabokrvnostjo. Če imate vedno hladne roke in stopala, je to znak, da ne deluje v redu. Aktivirate jo lahko s fizično aktivnostjo, tuširanjem z izmenično hladno in mlačno vodo, da se vaše fizično telo zbudi, aktivira. Lahko pa jo aktiviramo tudi z meditacijo.

Kako zaživeti v obilju in sprejeti ves potencial?

Tudi to meditacijo začnete kot vse druge s povezavo s svojimi najvišjimi energijami visoko zgoraj, v vaši najvišji točki. Vašo Dušo in podporne energije prosite za pomoč in zdravljenje vseh vaših energij, zato da se sprostijo vse blokade. S pozornostjo in zdravljenjem pa vseeno dlje časa ostanete spodaj na področju trtice in čutite prostor navzdol, kaj se zgodi z vašimi prostori spodaj, ki vam pomagajo držati energije obilja.

Sprejemanje obilja

Potek meditacije;

Usedete se s poravnano držo zaprete oči. Z zavedanjem greste na področje tretjega očesa in po notranjem kanalu navzgor, do najvišje točke, to počnete počasi, čutite, kako vas energije vodijo. V najvišji točki naredite priklic energij, ki so vam blizu, ki ste jih sprejeli za svoje. »Prosim svoje vodnike, angele, Duhovne pomočnike, svojo Dušo, da mi pomagate sprejeti vse obilje, ki se v tem trenutku odpira zame. Pozdravite vse blokade, vso težo in vse stare energije, ki so me do sedaj pri tem ovirale iz vseh nivojev, vseh energij.«

To zdravilno energijo spustite po notranjem kanalu navzdol, z namenom da zdravi, hkrati pa prinaša novo, svežo energijo obilja. Najprej prečisti vse vaše čakre od kronske do korenske, nato eterično telo, astralno, mentalno in duhovno. Če začutite, da se kje pretok ustavi, dihate v to področje, da se sprosti. S tem nadaljujete, dokler ne boste začutili, kot bi zapihal rahel veter oz. svežino. Začutite kako globok prostor se odpira navzdol, kak je potencial obilja za vas in počivate v tem prostoru, dovolite, da hkrati raste, se prizemljuje in gradi. Če se odpira karkoli starega v njem, pa te energije, ki tečejo iz vaše najvišje točke to pozdravijo.

S tem potencialom se potem vsak dan povežite, da postane zares vaš, da zaživite iz njega. Če vas o tem zanima še kaj več vabljeni sem.

V povezavi z obiljem, ljubeznijo, poslom in službo, se lahko obrnete tudi na http://merkaba.si/index.php/vedezevanje/.

The following two tabs change content below.

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.

Latest posts by Mateja Cvetko (see all)