Meditacijski nasveti
Meditacija za ljubezen – opis postopka, s katerim se odpremo ljubezni
October 20, 2017
0

meditacija za ljubezenZ meditacijo lahko naredite veliko spremembo v življenju, še posebej, če je meditacija usmerjena in se je lotite z namenom. Preden začnete z meditacijo, razmislite, kaj je tisto, s čimer se podzavestno ves čas ukvarjate. Če se težje odprete ljubezni je za vas primerna meditacija za ljubezen.

.

Če vam manjka obilja, okrepite prostor spodaj in dovolite, da se odpira, spreminja in raste.

.

Osredotočite se na vsako področje posebej in opazujte, kje se znotraj vas pojavi upor in kje je rešitev.

.

Zakaj meditacija za ljubezen?

.

Če ne zmorete sprejeti ljubezni in se ji prepustiti je lahko več vzrokov. Lahko da je prostor srca zaprt s strahovi, skrbmi za druge in posledično se vsemu lepemu in ljubezni ne morete odpreti.

.

Ostajate v svojem zaprtem svetu, pretoka pa ni. Ker energija ljubezni od vas ne steče naprej, je tudi nazaj ne morete dobiti, ne pride do vas. Naklonjenost, ljubezen drugih se vas ne dotakne.

.

Postopek meditacije za ljubezen.

.

Postopek meditacije za ljubezenKot pri vsaki meditaciji tudi pri tej poravnate držo in najprej začutite prostor nad glavo, Svetlobo, ki prihaja od zgoraj. Naredite priklic energij, izrazite prošnjo, da vam pomagajo in vas vodijo.

.

Nato začutite stopala, da se prizemljite. Vaša pozornost je hkrati zgoraj in spodaj. Par minut se prepustite čutenju pretoka energij, kako vas Svetloba polni, hkrati pa se sprošča vsa stara energija, vsa sivina. Ko se stanje nekoliko umiri, usmerite svojo pozornost na področje srca. Energijo, ki jo vdihnete zgoraj, izdihnete v srce in začutite, kaj se tam dogaja, kako se srce odziva.

.

Lahko da se bodo ob tem sprostila razna čustva. Samo dovolite, da se sprostijo. Ne pobegnite pred staro žalostjo, raznimi strahovi in zamerami, ki se lahko tam nahajajo. Prosite energije, ki prihajajo od zgoraj, da te reakcije pozdravijo. Kljub temu, da čutite bolečino ali pritisk, z meditacijo nadaljujte. Na predelu srca začutite mehkobo, svetlobo in ljubezen. Začutite koliko energij zdravljenja se tam odpira za vas. Počivajte v njih.

.

Bolj pogosto boste to naredili, lažje boste začutili ljubezen.

.

Najprej boste začutili ljubezen do sebe. Kasneje pa tudi varnost, saj boste začutili, da je povsem varno, da ljubezen delite naprej.

The following two tabs change content below.
Mateja Cvetko

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.