Meditacija za notranjo moč in krepitev solarnega pleksusa
October 22, 2017
0

Meditacija in notranja močZ meditacijo si lahko okrepite kvaliteto, ki vam je primanjkuje, ko jo potrebujete več.

.

Spodaj je opisana meditacija za notranjo moč. Naredite jo lahko vedno, ko začutite, da ima okolica prevelik vpliv na vas in imate občutek, da nimate vseh vajeti v svojih rokah.

Lahko se počutite, kot da plujete nekam, vendar to ni vaša pot. Meditacija za notranjo moč pripomore k temu, da boste bolj prisotni v sedanjem trenutku, tukaj in sedaj.

.

Notranja moč in solarni pleksus

.

Notranja moč je povezana s solarnim pleksusom (1), s predelom trebuha. Vsi, ki se ukvarjajo z borilnimi veščinami in borilnim športom, imajo dobro razvito notranjo moč. To področje najlažje aktivirate tako, da si predstavljate, da znotraj vašega trebuha sije sonce. Ko se znajdete v kočljivi situaciji, ko začutite, da vas okolica potegne za sabo, se preprosto povežite s svojim soncem, s svojo močjo.

.

Meditacija za notranjo moč

.

Daljšo meditacijo lahko izvedete doma, ko imate na voljo več časa.

.

Začetne priprave so enake pri vseh meditacijah. Poiščete miren kotiček v stanovanju ali naravi oziroma meditirajte v svojem meditacijskem kotičku, če ga imate.

Meditacija za notranjo moč je preprosta.
Priporočljivo je, da jo večkrat ponovite.

.

Usedete se, poravnate držo, zaprete oči, stopala so trdno na tleh, jezik prestavite na nebo. V
aše zavedanje se nahaja na področju med obrvmi, na tretjem očesu.

.

Meditacija za notranjo močPrestavite svoje zavedanje po notranjem kanalu, ga dvignete, kot da bi ga sonce, ki sije nad vašo glavo dvigovalo navzgor, visoko nad glavo.

.

Ko pridete do najvišje točke, ki jo lahko dosežete (to se bo ob rednem meditiranju spreminjalo in vedno boste lahko šli višje), prikličite energije. Zraven lahko povabite angele, mojstre, vse, ki so vam blizu in jih tudi sicer prosite za pomoč. Priklic energij lahko naredite tudi s temi besedami:

.

Najvišjemu Bogu, materi Zemlji, vsem svetim, vsem svetnikom, duhovnim pomočnikom, moji Duši, prosim vas za pomoč, vodstvo, zdravljenje vsega, kar blokira mojo notranjo moč.

.

Nad glavo se bo začelo nekaj spreminjati, dogajati. Odprlo se bo veliko Svetlobe, podpore vase Duše, ki bo po vašem notranjem kanalu začela počasi teči navzdol. Najprej naj teče do trebuha, ki ga napolni.

.

Čutite, kako je, ko vas napolni vsa moč, ki vam jo prinaša vaša Duša, kako se prostor trebuha krepi in kako se ta energija prizemlji globoko v zemljo.

.

Ko so vaše energije polne Svetlobe in čutite moč vaše Duše po celotnem telesu in okrog njega, se visoko zgoraj energijam zahvalite za pomoč in vodstvo, za spremembe in jih zaprosite, da vam pomagajo ohraniti novo stanje.

.

Hvaležnost začutite v srcu in se počasi zaveste fizičnega telesa in odprete oči.

The following two tabs change content below.
Mateja Cvetko

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.
Mateja Cvetko

Latest posts by Mateja Cvetko (see all)