Meditacija z angeli ljubezni za izboljšanje partnerskega odnosa
October 23, 2017
0

meditacija z angeliMeditacije se lahko lotite na več načinov. Bolj kot so vam določene energije blizu, lažje jih boste sprejeli za svoje in večkrat se boste spomnili na njih. Če večkrat prosite za pomoč angele ali se jim zahvalite, ko se vam zgodi kaj lepega, jih povabite zraven k meditaciji. Meditacija z angeli vam je lahko v veliko pomoč.

.

Kaj so angeli?

.

Angeli so duhovna, svetlobna bitja. Sami se ne vpletajo v vaša življenja.

.

Če jih prosite za pomoč, se odzovejo, vam prinesejo sporočila in energije. Tudi med angeli obstaja hierarhija. Najvišje so Nadangeli, ki so nad angeli varuhi. Vsak od vas ima vsaj enega angela varuha oziroma osebnega angela. Vedno so v vaši bližini tudi drugi vodniki, angeli in duhovni pomočniki, ki vas usmerjajo, peljejo naprej.

.

Meditacija za ljubezenČe vas zanima, koliko teh podpornih energij angelov je okrog vas, zaprite oči in jih prosite za znak ali znamenje.

.

Lahko vidite svetlobo, lahko vas njihove energije požgečkajo itd… Znamenj je veliko in so različna. Ko jih prosite za znak, poravnajte držo in se prepustite. Zahvalite se za njihova znamenja prisotnosti.

.

Angelov in Nadangelov je več vrst in vsak prinaša svojo kvaliteto. Ni potrebno da pokličete točno določenega angela po imenu.

.

Naredite to glede na kvaliteto, ki jo v danem trenutku najbolj potrebujete. Lahko jih pokličete tudi več. Če greste na sestanek je lahko to angel poguma, jasnosti, fokusa in vizije. Povabite vse kvalitete, ki jih boste tam potrebovali.

.

Kvalitete, ki jih v življenju najbolj pogrešate in jih potrebujete, lahko okrepite preko meditacije. Lahko je to pogum in jasnost, ljubezen, harmonija, zdravje, obilje… Ne lotite se vseh kvalitet hkrati. Eno področje na enkrat. Ko ga utrdite, pa dalje.

.

Meditacija z angeli ljubezni za izboljšanje partnerskega odnosa

0.

Če želite izboljšati vaš partnerski odnos ali pa ga še nimate in si ga želite, vam je lahko v veliko pomoč meditacija z angeli ljubezni.

.

meditacija za partnerski odnosUsedete se v prostor, kjer ponavadi meditirate. Poravnajte držo in prosite najprej bitja Svetlobe, vašo Dušo in vodnike za pomoč in podporo, da boste delovali iz Svetlobe.

.

Nato pokličete Angele ljubezni, srčnosti, harmonije, razumevanja, veselja, strasti (lahko vse kvalitete, ki se vam zdijo v partnerstvu pomembne), da pridejo in vam pomagajo pozdraviti pri vas vse, kar vas pri realizaciji vaše želje še ovira.

.

Z zaprtimi očmi začutite, kaj se dogaja okrog vas. Energijam v mislih recite JA, jih sprejmite in dovolite, da pozdravijo vaše rane, da vas napolnijo z njihovimi kvalitetami.

.

Ko se dogajanje umiri, se jim 3x zahvalite.

.

Nato počasi začutite svoje fizične telo in, ko ste pripravljeni, odprite oči.

.

Za popolno sprejetje vseh kvalitet je potrebno meditacijo ponavljati.
Pri sebi opazujte, kako se te kvalitete pri vas krepijo, kako delujete iz njih.

The following two tabs change content below.
Mateja Cvetko

Mateja Cvetko

Družinski terapevt, Pranoterapija, ScalarPrana terapija, 5D energijski terapevt.
Mateja Cvetko

Latest posts by Mateja Cvetko (see all)